Deze blog is de laatste uitbreiding van de non-commerciële website “De makelaar vertelt“. Hier zullen actuele onderwerpen worden behandeld ten opzichte van meer algemene en soms diepgaandere technische makelaardij onderwerpen die behandeld worden op de website.

Vragen aan en antwoord van de makelaar

Onze website, “De makelaar vertelt”, behandelt vele onderwerpen over het kopen of verkopen van woningen en  appartementen, regels, wetgeving, wetenswaardigheden en andere onderwerpen die direct of indirect te maken hebben met de dagelijkse makelaarspraktijk.

Vele bezoekers komen terecht op onze website doordat ze een vraag hebben en een antwoord zoeken. In de categorie Vraag en antwoord vindt u  het antwoord op de vragen die zoekers via zoekmachines op onze website hebben gebracht en waarvan we denken dat het antwoord beter kan dan het antwoord dat gevonden kan worden op onze site.

In de meeste gevallen hebben de vragen zijdelings te maken met het onderwerp dat we behandelen op een pagina maar staat het gezochte antwoord er niet bij. Om die reden vindt u in de categorie vraag en antwoord de meest uiteenlopende onderwerpen.